pagina sluiten      
 

Ontdekkingsreizen: workshop Schuyt vocaal
Voor wie de muzikale wereld van Schuyt musicerend wil ervaren worden workshops georganiseerd. Onder leiding van Nico van der Meel, zanger en koordirigent in Leiden, zal in twee bijeenkomsten op zaterdag en zondag muziek van Cornelis Schuyt ingestudeerd worden. Het resultaat zal gezamenlijk met dat van de instrumentale workshops in de Lokhorstkerk gepresenteerd worden.

Welke muziek?
Welke muziek gekozen zal worden, hangt sterk af van de aanmeldingen, maar zeker is dat Nico van der Meel met de deelnemers stukken van Schuyt onder de loep zal nemen evenals Italiaanse madrigalen die Schuyt koesterde. Indien mogelijk zal van Schuyt ook een van de Hollandsche madrigalen met vijf, ses, ende acht stemmen worden ingestudeerd.

Docenten
Het CV van de docent is te vinden op de pagina Wie is wie?

Plaats
Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33a.

Tijden
Zaterdag 11 juni 14:00-15:30
Zondag 12 juni 10:00-11:30

Gezamenlijke presentatie van de workshops
Zondag 12 juni 13:30 in de Lokhorstkerk, Pieterskerkstraat 1

 

Kosten
De kosten voor deelname aan twee dagen bedragen € 25,00 (voor studenten € 17,00). Wie slechts aan één dag kan of wil deelnemen, is
€ 15,00 (voor studenten € 10,00) verschuldigd.

Aanmelding
Graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 1 juni. U kunt zich aanmelden door te betalen. Dan zal per e-mail contact met u worden opgenomen en kan nadere informatie worden gevraagd en gegeven.

Bladmuziek
Vanaf 15 mei is de muziek beschikbaar en zal deze (per e-mail) toegestuurd worden.

Overig
U wordt verzocht om zelf voor een muziekstandaard te zorgen.

Vragen?
Stuur een e-mail aan voorzitter@nederlandseluitvereniging.nl. Vermeld ook uw telefoonnummer, dan kunt u indien nodig worden gebeld.